Boende

Boende 2017-09-28T15:40:29+00:00

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri boende

Efter en dag på golfbanan kan det vara skönt att få bli bortskämd på högsta nivå. Stufvenäs Gästgifveri erbjuder ett boende som ligger precis vid strandkanten till Kalmarsund i underbar miljö. Hotellet har 50 rum och två minisviter och rummen är utrustade med alla bekvämligheter.

Gästgiveriet har en prisbelönt restaurang, stora konferenslokaler och en fantastiskt SPA-anläggning, mycket för många alltså!

Golfpaket under 2017, klicka här!

Hemsida: www.stufvenas.se

Dalskärs Camping

Dalskärs camping boende

Dalskärs Camping ligger i Bergkvara, Torsås kommun. På Dalskär har vi nästan alltid sol och det regn som kommer faller oftast nattetid. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt. Campingen har även strandtomter och säsongsplatser, säsongscamping för husvagn.

Här finns: Uppvärmd pool, havsbad med vattenstudsmatta, bangolf, boule, hästskokastning, beachvolley, golf, vandrings-och cykelleder, lekplatser, ledarledda aktiviteter för barn, barndisco, internet, samlingslokal i hamnen, Lionsgrillen en grillplats under tak vid havet, café och glass, servicebutik med bland annat nybakta frallor varje dag och restaurang Dalskärs Sjökrog med fullständiga rättigheter där du kan njuta vällagad svensk husmanskost och/eller à la carte i härlig miljö med underbar utsikt över Kalmarsund. Under säsong arrangeras även musik- och underhållningskvällar.

E-post: info@dalskarscamping.se
Hemsida: www.dalskarscamping.se

Kalmarsund Hotell

Kalmarsund Hotell boende

Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland.

E-post: info@kalmarsundhotel.se
Hemsida: www.kalmarsundhotel.se

Scandic hotell

Scandic Hotell boende

Vårt hotell i Kalmar, Scandic Kalmar Väst, ligger bara fem minuter med bil från flygplatsen och tågstationen. Vill du besöka Öland är det enkelt att ta bron över. Väl där finns det populära attraktioner som Ölands djurpark och Borgholms slott.

Hemsida: www.scandichotels.se/hotell/sverige/kalmar

First Hotel Witt

First Hotel Witt boende

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Det här klassiska hotellet har anor från 1600-talet.

Passar bäst för dem som vill ha stadens puls och nära till nöje, restauranger och uteliv. Hotel Witt har 112 rum och plats för 200 konferensdeltagare.

Förutom att erbjuda sina gäster ett bra och bekvämt boende så är de tävlingssponsor för klubbens stora hösttävling, First Hotel Witt Texas Scramble som arrangeras 18 & 19 oktober. En 4-manna texas scramble tävling som brukar ha 260 deltagare fördelat på två dagar.

Hemsida: www.firsthotels.se/witt

Husvagn eller husbil

Camping på Möre GK boende

Har du egen husbil/husvagn så finns det tillgång till uppställningsplats med el, toa och dricksvatten (dusch finns vid omklädningsrummen) i den vackra bokskogen vid Bruatorpsån på området.

Pris för uppställning är:

• 100 kr per natt (i samband med golfspel)
  • 200 kr per natt (för övrigt)

Här ingår naturligtvis även fri tillgång till klubbens omklädningsrum.

Kontakta kansliet för bokning av plats, telefon 0486-219 14 eller info@moregk.se.