Möre Golfklubb jobbar aktivt för en positiv utveckling av regionen. En väl fungerande golfklubb i den här delen av Kalmar Län ökar attraktiviteten för att driva företag, bo och leva i området. Tillsammans med andra företag, organisationer och föreningar så gör vi regionen till ett bättre ställe!

Vi erbjuder företag flera möjligheter att utnyttja vårt värdskap och vår anläggning och oavsett om det handlar om exponering av ert företag eller arrangerande av er företagsgolf så gör vi vårt bästa att uppfylla era önskemål. Tillsammans med kollegorna på Stufvenäs Gästgiveri så kan vi erbjuda flera prisvärda alternativ för olika företagsaktiviteter. Golf är en självklar del i dessa aktiviteter men varför inte förena nytta med nöje. Tillsammans kan vi erbjuda er, en spännande golfbana, ett gästgiveri av högsta kvalité, två restauranger, stora konferensmöjligheter och en fantastisk service. Vad mer behövs?

Under rubriken företag finner du information om våra nuvarande samarbetspartners och om olika företagsaktiviteter som vi kan erbjuda.

Är ni intresserade att bli partner med Möre Golfklubb, kontakta Mathias på telefon 0486-219 14 eller e-post info@moregk.se.