Kurser & träning

Kurser & träning 2018-08-14T13:49:10+00:00

Börja spela golf hos oss på Möre GK!

Här hittar du information om hur du kommer igång och börjar spela golf hos oss på Möre Golfklubb. Du genomgår en Grönt Kort-utbildning som den kallas och är därefter redo att spela på banan.

Vi erbjuder att gå din utbildning i grupp (max tio personer). Kursen består av två delar. I den praktiska delen har vi tre träffar där vi går igenom golfens olika slag, hur man spelar på banan och vad man ska tänka på kring utrustning.

Den teoretiska delen av kursen sköter man mestadels själv via material som man får av oss. Detta vävs också in i under de praktiska momenten så att man på ett enkelt sätt lär sig om säkerhet, hänsyn, banvård, speltempo och regler.

Utrustning får man låna kostnadsfritt under hela kursen av oss. Vi rekommenderar att man väntar med att köpa utrustning tills vi startat kursen då vi går igenom viktiga delar att tänka på gällande utrustning. Allt för att göra golfen så rolig som möjligt.

Att gå Grönt kort-utbildningen i någon av grupperna och prova på golfen är helt kostnadsfritt, vilket betyder att du kan testa golfens underbara värld gratis. Efter avslutad kurs får man ett kanonerbjudande på att bli fullvärdig medlem i klubben, vilket betyder att man får spela fritt på banan under 2018. Endast 2 500 kronor från 21 års ålder. Är du under 21 kostar det 1 500 kronor.

Intresseanmälan med önskat kursdatum, namn, adress, fullständigt personnummer, e-mail och telefon görs till kansliet som bekräftar plats snarast.

Vill du ha mer information eller har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta kansliet på 0486-219 14 eller info@moregk.se.

Grön kort på Möre Golfklubb