Kurser & träning

Kurser & träning2018-10-14T02:08:23+00:00

Börja spela golf hos oss på Möre GK!

Här hittar du information om hur du kommer igång och börjar spela golf hos oss på Möre Golfklubb. Du genomgår en Grönt Kort-utbildning under ledning av vår instruktör och är därefter redo att spela på banan.

Vi erbjuder nya medlemmar att gå utbildningen i grupp (max åtta personer). Kursen består av två delar. I den praktiska delen har vi tre träffar där vi går igenom golfens olika slag, hur man spelar på banan och vad man ska tänka på kring utrustning.

Den teoretiska delen av kursen sköter man mestadels själv via material som man får av oss. Detta vävs också in i under de praktiska momenten så att man på ett enkelt sätt lär sig om säkerhet, hänsyn, banvård, speltempo och regler.

Utrustning får man låna kostnadsfritt under hela kursen av oss. Vi rekommenderar att man väntar med att köpa utrustning tills vi startat kursen då vi går igenom viktiga delar att tänka på gällande utrustning. Allt för att göra golfen så rolig som möjligt.

Att gå Grönt kort-utbildningen i någon av grupperna och är helt kostnadsfritt för nya medlemmar. Mer om våra olika medlemskap hittar du här: http://www.moregk.se/golfklubb/

Intresseanmälan med önskat kursdatum, namn, adress, fullständigt personnummer, e-mail och telefon görs till kansliet som bekräftar plats snarast.

Vill du ha mer information eller har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta kansliet på 0486-219 14 eller info@moregk.se.

Grön kort på Möre Golfklubb