Spela på Möre GK

Spela på Möre GK 2017-10-04T14:55:40+00:00

Greenfee

Greenfeeöverenskommelse: Nybro GK och Emmaboda GK 225 kronor alla dagar. Kalmar GK 100 kronor rabatt alla dagar. Rabatterad pris tio procent för Oskarshamns GK, Mönsterås GK, Ölands GK, Saxnäs GK, Ekerum GK och Grönhögens GK.

Golfhäftet 50 procent av ordinarie greenfee. Golfhäftet kan inte användas i kombination med andra rabatter. Vi tar gärna emot gruppbokningar och privata tourer. Kontakta oss på e-post info@moregk.se eller telefon 0486-219 14.

Möre GK tar emot utfärdat SGF introduktions-, PGA-, SGA- och GAF-kort. Om inget annat är överenskommet så kan dessa användas vid ett tillfälle per år. Om man avser att använda frikort så ska det anmälas till kansliet minst en dag i förväg, annars har kanslipersonalen rätt att neka fritt spel.

För att greenfeebiljetter ska gälla måste årtalet 2017 vara tryckt på biljetten. Alla andra anses förbrukade.

Bokningsregler

Vi rekommenderar alla att boka speltider via Min Golfwww.golf.se eller via vår terminal. Detta ger dig som medlem eller gäst större flexibilitet då du direkt kan välja den tid du vill. Det är möjligt att boka tre veckor i förväg och bokningen är tillgänglig dygnet runt. Du kan även ringa till klubben på telefon 0486-219 14 under kansliets öppettider för personlig service.

Du kan betala med kort i vår terminal. Efter bokning och betalning får du ut scorekortet direkt i terminalen. Det går också bra att betala med Swish.

Spela på Möre Golfklubb

Golfbil

Det finns möjlighet att hyra golfbil under ditt spel hos oss. Vi kräver inte läkarintyg men har du läkarintyg får du hyra för rabatterat pris. Vi ber dig boka din bil i förväg (telefon 0486-219 14 eller e-post info@moregk.se), då vi märkt en ökad efterfrågan på bilar under senare år.

Banguide

För att öppna en utskriftsvänlig, högupplöst version av vår banguide, klicka på bilden nedan. Banguiden finns även att köpa i shopen och i receptionen.

Banguide Möre GK - Spela

Slope