Grönt Kort

Går du i tankarna att börja spela golf? Vi på Möre Golfklubb erbjuder Grönt Kort-utbildning som gör att du snart är redo att börja spela på banan. Den teoretiska delen av kursen sköter man mestadels själv via nätet. Detta vävs också in i under de praktiska momenten så att man på ett enkelt sätt lär sig om säkerhet, hänsyn, banvård, speltempo och regler. Allt för att göra golfen så rolig som möjligt.

Efter genomgången kurs blir du fullvärdig medlem i Möre GK och kan spela obegränsat med golf på vår fina bana. Vi erbjuder även fadderrundor där man som nybörjare är välkommen att spela med lite mer erfarna golfare.

Just nu har vi inga planerade kursdatum, men om du är nyfiken på upplägg mm får du gärna lämna en intresseanmälan via mail: pro@moregk.se