Nytt för 2021 är Medlemsträningen.

Detta ingår i medlemsformerna Fullvärdig och Andraårs. Övriga medlemmar är välkomna att delta genom att köpa träningskortet. Kontakta kansliet för mer information kring detta.

Hur går det till?

Antalet träningstillfällen avgörs hur många medlemmar vi blir. Men i stort kommer det fungera så här:

Mellan april – september kommer det varje vecka att finnas x antal träningstillfällen att anmäla sig till. Om vi ska gissa en siffra så kommer det vara 6-7 pass/vecka, fördelat på 2-3 dagar. Ibland kommer passen ligga dagtid, ibland kväll och ibland på helg. Varje vecka kommer passen vara inriktade på olika områden, såsom range, närspel, putsning etc. Vissa pass kommer vara riktade till nybörjare, och vissa andra till låghandicappare osv. Under dessa pass kommer fokus ligga på träning, dvs nöta slag  generella tips och övningar. Vill man ha individuell rådgivning kring sitt golfspel, så hänvisar jag till privatlektioner.

Varje träningspass pågår 50 min och är så kallade gruppträningspass om 3 – 8 deltagare.

Anmälan till pass är obligatorisk och bindande senast 1 dag innan.

Du får max delta på ett pass/dag, och vara inbokad på max ett pass i taget. När detta pass är genomfört kan du anmäla dig till ytterligare pass.

Passen kommer läggas upp som “tävlingar” i GIT. Det innebär att du anmäler dig till passen på samma sätt som du anmäler dig till tävlingar i Min Golf. Dessa “tävlingar” går inte att begränsa antalet anmälda i, så här får man ha lite koll själv. Är det redan 8 anmälda så är passet fullt, och du som “nia” blir då reserv om du anmäler dig i det läget.

Mer information kommer framöver, men räkna med start i april.

//Tobbe, Pro Möre GK