Restaurang

Restaurang 2018-10-02T11:30:42+00:00

Sidan administreras i sin helhet av Möre Golfkrog SL

Under oktober har restaurangen öppet tors-sön kl. 11-15. Därefter stängt för säsongen. Välkomna åter 2019.

God mat och underbar utsikt på vår restaurang!

Planerar ni att äta på restaurang innan eller efter golfrundan? Är ni inte golfare men vill få någonting gott i magen, samtidigt som ni njuter av vår fantastiska utsikt? Då har ni hamnat rätt! Smain och hans personal ser till att ingen lämnar golfklubben hungrig.

Möre Golfkrog har ny krögare sedan april 2018. Smain Louli är bekant för många efter flera år på Emmaboda Golfklubb.

Kiosken

Kiosken finns numera i mitt emot ingången till vår restaurang då vi bytt plats på hål 9 och 18 vilket gör att det blir lättare att hålla bra service med fräscha varor. Vill ni ha något speciellt till fikat efter nio hål eller under rundan? Ring till oss under rundan eller säg till innan du går ut så fixar vi det.

Under tävlingsdagar öppnar vi vår restaurang en timme före första start till och med 30 minuter efter sista spelare kommit in. Vid vackert väder och mycket bokningar anpassar vi oss efter Era önskemål och håller öppet längre.

Är man ett större sällskap eller vill abonnera restaurangen för en privat tillställning, kontakta Smain på telefon 070-344 39 72 eller moregolfkrog@outlook.com för offert.

Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Varmt välkomna hälsar Smain med personal.

Vardagar 90:-, Helgdagar 120:-

inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe

Öppettider Vecka : 40, 41, 42, 43

Måndag stängt