Medlemsförmåner

Som medlem i Möre GK har du inte bara tillgång till en högklassig golfbana. Du erbjuds också olika förmåner, rabatter och erbjudande från lokala företag. Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Se våra erbjudanden
Bli medlem i Möre GK, klicka här!

Rabatt hos Kalmar Indoor Golf

Möre Golfklubb - Kalmar Indoor Golf

På Kalmar Indoor Golf kan du ta lektioner av någon av deras duktiga Partnertränare.

Läs mer om Kalmar Indoor Golf, klicka här!

Medlemserbjudande från Svensk Golf

Möre Golfklubb - Svensk Golf

Eftersom Svensk Golf har övergått till en prenumererad tidskrift har Möre GK inlett ett samarbete med Svensk Golf. På detta vis får alla våra medlemmar ett specialpris (239 kr för helår) där även Möre GK får ett bidrag på 40 kronor per tecknad prenumeration.

Teckna din prenumeration, klicka här!

Lydinge Resort

Möre Golfklubb - Lydinge Resort

Erbjudande till dig som medlem hos oss:

Boka ditt golfpaket på Lydinge Resort och få 25 procents rabatt på hela paketet och fria rangebollar. Gäller hela 2022 om bokning sker senast den 28 februari.

Använd rabattkod: Golfvän2022

Boka med 25 % rabatt, klicka här!
Lydinge Resort i Helsingborg går in som ny tävlingssponsor

”Race to Lydinge Resort” är en ny tävling som kommer arrangeras hos oss under året. En tävling med ett prisbord fyllt med fina golfpaket. Med tanke på Lydinges sponsring har vi gett dem utrymme att få lov att presentera sig i detta nyhetsbrev, med ett exklusivt erbjudande till dig som medlem hos oss.

Om Lydinge Resort

På Lydinge Resort finns det nybyggda hotellet där du finner 43 charmigt inreda rum, konferensanläggningar, relaxavdelning med bastu, bubbelpooler, fysioterapeut och padelhall med sex inomhusbanor. Vi har en lättpromenerad skånskt präglad 18-håls golfbana som ofta koms ihåg för de jämna och fina greenerna. I vår gemytliga restaurang, som är navet för hela Resorten serverar vi gedigen svensk husmanskost av hög kvalité med en touch av Skånes fina råvaror. Runt anläggningen finns en motionsslinga, fiskdam, shopping, cykel- och vandringsleder med mera.

Detta finns på Lydinge Resort

Hotell på banan 43 rum
Relaxavdelning 200 kvm
Restaurang
Boulebanor
Golfbana
Fem konferenslokaler 1-90 personer
Fysioterapeut
Motionsslinga 2,5 km
Mountainbike bana
Sex padelbanor

Varmt välkommen till familjära Lydinge Resort – en känsla av semester året om.

www.lydinge.com
042- 22 55 46