Boende på banan

Stufvenäs Gästgifveri boende

Möre GK har 3 fullutrustade 4-bäddsstugor på 45kvm till uthyrning.

De ligger med utsikt över 10:ans hål med en härlig morgonsol.

Förmånligt höstpris på stugorna 690:- per person inkl. 1 greenfee.

Följ länken för bokning.

Hemsida:https://www.moregk.se/boende-pa-banan/

Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäs Gästgifveri boende

Efter en dag på golfbanan kan det vara skönt att få bli bortskämd på högsta nivå. Stufvenäs Gästgifveri erbjuder ett boende som ligger precis vid strandkanten till Kalmarsund i underbar miljö. Hotellet har 50 rum och två minisviter och rummen är utrustade med alla bekvämligheter.

Gästgiveriet har en prisbelönt restaurang, stora konferenslokaler och en fantastiskt SPA-anläggning, mycket för många alltså!

Kontakt
Telefon: 0486-219 00
Hemsida: www.stufvenas.se

Dalskärs Camping

Dalskärs camping boende

Dalskärs Camping ligger i Bergkvara, Torsås kommun. På Dalskär har vi nästan alltid sol och det regn som kommer faller oftast nattetid. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt. Campingen har även strandtomter och säsongsplatser, säsongscamping för husvagn.

Här finns: Uppvärmd pool, havsbad med vattenstudsmatta, bangolf, boule, hästskokastning, beachvolley, golf, vandrings-och cykelleder, lekplatser, ledarledda aktiviteter för barn, barndisco, internet, samlingslokal i hamnen, Lionsgrillen en grillplats under tak vid havet, café och glass, servicebutik med bland annat nybakta frallor varje dag och restaurang Dalskärs Sjökrog med fullständiga rättigheter där du kan njuta vällagad svensk husmanskost och/eller à la carte i härlig miljö med underbar utsikt över Kalmarsund. Under säsong arrangeras även musik- och underhållningskvällar.

Kontakt
Telefon: 0486-201 50
E-post: info@dalskarscamping.se
Hemsida: www.dalskarscamping.se

Kalmarsund Hotell

Kalmarsund Hotell boende

Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland.

Kontakt
Telefon: 0480-48 03 80
E-post: info@kalmarsundhotel.se
Hemsida: www.kalmarsundhotel.se

First Hotel Witt

First Hotel Witt boende

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Det här klassiska hotellet har anor från 1600-talet.

Passar bäst för dem som vill ha stadens puls och nära till nöje, restauranger och uteliv. Hotel Witt har 112 rum och plats för 200 konferensdeltagare.

Kontakt
Telefon: 0480-152 50
Hemsida: www.firsthotels.se/witt

Husvagn eller husbil

Camping på Möre GK boende

Har du egen husbil/husvagn så finns det tillgång till uppställningsplats med el och dricksvatten samt 2st toaletter  (dusch och toa finns vid omklädningsrummen en promenad på ca.500m) i den vackra bokskogen vid Bruatorpsån på området.

Pris för uppställning är:

  • 100 kr per natt (i samband med golfspel)
  • 300 kr per natt (för övrigt)

Här ingår naturligtvis även fri tillgång till klubbens omklädningsrum.

Kontakta kansliet för bokning av plats, telefon 0486-219 14 eller info@moregk.se.

Green Door Hotel

Camping på Möre GK boende

Green Door Hotel® är bekvämt beläget i Söderåkra, Kalmar län, och erbjuder rent och säkert boende till sina kräsna kunder. Njut av en avslappnad vistelse kompletterad med enastående kundservice, WiFi, fantastiska sängar och rena faciliteter. Green Door Hotel ligger strax intill E22 bekvämt nära avfarten, tjugofem minuter från Kalmars CBD och flygplats.

25 meter inomhus uppvärmd pool och bastu (gratis användning för alla gäster)

Alla rum har inkluderat: uppvärmning – linne – tillgång till kök – gratis parkering – tillgång till gym – vänlig hjälpsam personal.

Kontakt:

Telefon: 0486-21455

https://greendoorhotel.se/