Förmåner för dig som medlem!

Som medlem i Möre GK har du inte bara tillgång till en högklassig golfbana. Du erbjuds också olika förmåner, rabatter och erbjudande från lokala företag. Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Medlemserbjudande från Svensk Golf!

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Möre GKs inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Möre GKs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Möre GKs får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

Kampanj från golfhäftet!

Köper ni Golfhäftet 2020 under Black Friday kampanjen den 26 november till 1 december får ni 30 dagars Storytel/Ztory samt även Golfhäftet PLUS med på köpet (169kr + 199kr)
Vid köp av 2st Golfhäftet 2020 får ni dessutom välja en gåva. Välj mellan  ett par strumpor, handduk eller golfhandske!

Black Friday är här och i år har vi som klubb exklusivitet att tjuvstarta denna kampanj redan från tisdag den 26 november till och med 1 december. Ta tillfället i akt och passa på att stödja klubben!

Med Golfhäftet PLUS kan du spela flera gånger på samma bana till halv greenfee. PLUS tjänster gäller bara på de tider som golfklubbar har publicerat på hemsidan, www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftets app. Inköpsvärdet för PLUS är 199 kronor.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

• swisha 495 kr per kort, ange golf-ID till 123 – 467 64 25
  • alternativt mailar info@moregk.se ange antalet samt golf -ID.