Förmåner för dig som medlem!

Som medlem i Möre GK har du inte bara tillgång till en högklassig golfbana. Du erbjuds också olika förmåner, rabatter och erbjudande från lokala företag. Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Lydinge resortLydinge Golf Resort – Helsingborg

Planerar du en golfresa i år? Titta här!

Vi har ett samarbete med en golfklubb i Helsingborg som heter Lydinge Resort. Lydinge har Sveriges nyaste golfhotell och har haft många nöjda gäster sedan öppningen förra året.

Som medlem hos oss får du 100:- rabatt på samtliga golfpaket som är bokade innan 31 mars.

Lydinge Resort har en 18 håls bana – 7 håls korthålsbana – hotell –  bastu – bubbelpool – restaurang med gott renommé – konferens – sjukgymnastik – massagebehandlingar.

Klicka här för att läsa mer.

Guldmedlemskap

Nyhet inför 2019!

En mängd fördelar för dig som medlem i klubben och fler fördelar kommer framöver. Som till exempel Guldcupen, tävling för endast guldmedlemmar, greenfeebiljetter, en golfbilsbokning, 50 kr rabatt för gäst som spelar med guldmedlem, exklusivt deltagande i utlottning av 2 dygns golfpaket m.m. Den 24 april har vi t.ex. en föreläsning om “Träning för fullvuxna” med PT Göran Selander. Läs mer här Träning för fullvuxnaTräning för fullvuxna

Kontakta kansliet så löser vi ditt Guldmedlemskap direkt: info@moregk.se eller tel. 0486-219 14.

Klicka här för att läsa mer.