Förmåner för dig som medlem!

Som medlem i Möre GK har du inte bara tillgång till en högklassig golfbana. Du erbjuds också olika förmåner, rabatter och erbjudande från lokala företag. Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Medlemserbjudande från Svensk Golf!

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Möre GKs inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Möre GKs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Möre GKs får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk:

Guldmedlemskap

Nyhet inför 2019!

En mängd fördelar för dig som medlem i klubben och fler fördelar kommer framöver. Som till exempel Guldcupen, tävling för endast guldmedlemmar, greenfeebiljetter, en golfbilsbokning, 50 kr rabatt för gäst som spelar med guldmedlem, exklusivt deltagande i utlottning av 2 dygns golfpaket m.m. Den 24 april har vi t.ex. en föreläsning om “Träning för fullvuxna” med PT Göran Selander. Läs mer här Träning för fullvuxnaTräning för fullvuxna

Kontakta kansliet så löser vi ditt Guldmedlemskap direkt: info@moregk.se eller tel. 0486-219 14.

Klicka här för att läsa mer.