Greenfee

Greenfee på Möre GK varierar över säsong, veckodag och tid från 500 Sek till 275 Sek.

Golfhäftet betalar 250 kronor. Golfhäftet kan inte användas i kombination med andra rabatter.

Vi välkomnar gruppbokningar och privata tourer. Kontakta oss på e-post info@moregk.se eller telefon 0486-219 14.

Möre GK tar emot utfärdat SGF introduktions-, PGA-, SGA- och GAF-kort. Om inget annat är överenskommet så kan dessa användas vid ett tillfälle per år. Om man avser att använda frikort så ska det anmälas till kansliet minst en dag i förväg, annars har kanslipersonalen rätt att neka fritt spel.

För att greenfeebiljetter ska gälla måste årtalet 2020 vara tryckt på biljetten. Alla andra anses förbrukade.

Greenfee samarbete 2020:

Nybro GK                   225:-  (gäller fullvärdig medlem)

Emmaboda GK         225:-  (gäller fullvärdig medlem)

Kalmar GK                 350:-

Nicklastorp GK          350:-

Carlskrona GK           350:-

Trummenäs GK         350:-

Ölands GK                  10%

Byxelkroks GK           10%

Oskarshamn GK        10%

Saxnäs GK                  10%

Mönsterås GK            10%

Bödasands GK           10%

Bokningsregler

Vi rekommenderar alla att boka speltider via Min Golfwww.golf.se (logga in direkt från rutan här till höger) eller via vår terminal. Detta ger dig som medlem eller gäst större flexibilitet då du direkt kan välja den tid du vill. Det är möjligt att boka tre veckor i förväg och bokningen är tillgänglig dygnet runt. Du kan även ringa till klubben på telefon 0486-219 14 under kansliets öppettider för personlig service.

Du kan betala med kort i vår terminal. Efter bokning och betalning får du ut scorekortet direkt i terminalen. Det går också bra att betala med Swish.

Spela på Möre Golfklubb

Golfbil

Det finns möjlighet att hyra golfbil under ditt spel hos oss. Vi kräver inte läkarintyg men har du läkarintyg får du hyra för rabatterat pris. Vi ber dig boka din bil i förväg (telefon 0486-219 14 eller e-post info@moregk.se), då vi märkt en ökad efterfrågan på bilar under senare år.

Slope

Slopetabell dam Möre Golfklubb - Spela