Välkommen att boka din nästa lektion.

Vi utför nu också greppbyte.

Pris från 120kr inkl grepp, kontakta pro@moregk.se för mer info.

Coronainfo: Träningsupplägget och kurserna påverkas inte i dagsläget av Corona, annat än att vi håller avstånd mellan varandra och stannar hemma vid symptom. Vi lånar helst inte ut utrustning under pandemin.

På Möre GK erbjuder vi golfträning för alla, oavsett handicapnivå. På denna sida hittar du information om träningsutbud, både gruppträningar och privatlektioner. De skiljer sig lite åt, där gruppträning fokuserar lite mer på mängdträning av vissa slag, och på privatlektionerna går vi lite mer in på det tekniska i just din sving.

Privatlektioner: Klicka på knappen för utbud och lediga tider. Det går också att boka via pro@moregk.se eller 0735141707.

Boka tid

Några alternativ som kan vara bra att känna till:

Privatlektion 25 min – 330kr

Privatlektion 50 min – 600kr

Spellektion på bana ca 2,5h – 1p 1195kr/2p1395 – Golf spelas bäst på banan. Tag chansen att lära dig spela golf ute på banan.
Vi går igenom spelstrategi, klubbval och mycket annat. Efter spelet får du en analys av ditt golfspel och vad du behöver koncentrera dig på för att få ut mer av din golf. OBS. Bokas endast via pro@moregk.se eller 0735141707

Paketerbjudande – 2×25 min 600kr               4×25 min 1100kr

Säsongskort – 15×25 min 3600kr

PT-Paket – 8×25 min + 1 spellektion över nio hål 2900kr

(Paketen bokas bäst via mail eller telefon)

Tips för att göra din lektion ännu bättre

• Kom uppvärmd – Då kan vi lägga mer fokus på träningen.
  • Kom förberedd – Tänk igenom önskat fokusområde, eller specifik frågeställning.

Nybörjarkurser ”Grönt Kort” 2020

Går du i tankarna att börja spela golf? Vi på Möre Golfklubb erbjuder Grönt Kort-utbildning som gör att du snart är redo att börja spela på banan. Den teoretiska delen av kursen sköter man mestadels själv via nätet. Detta vävs också in i under de praktiska momenten så att man på ett enkelt sätt lär sig om säkerhet, hänsyn, banvård, speltempo och regler. Utrustning får man låna kostnadsfritt under kursen av oss. Vi rekommenderar att man väntar med att köpa utrustning tills vi startat kursen då vi går igenom viktiga delar att tänka på gällande utrustning. Allt för att göra golfen så rolig som möjligt.

Efter genomgången kurs blir du fullvärdig medlem i Möre GK och kan spela obegränsat med golf på vår fina bana. Vi erbjuder även fadderrundor där alla nybörjare är välkomna att spela med lite mer erfarna golfare, för att lära sig mer och ha roligt.

Anmälan gör du här:

Boka tid    eller via pro@moregk.se.

Grönt Kort Intensiv

Total kurstid 6 timmar fördelat på två tillfällen, 3-6 deltagare.

Just nu finns det platser kvar på kursen som genomförs  30-31/5.

Pris:    inkl. medlemskap i Möre GK – Senior 2300kr, Junior 1500kr. Kursavgift exkl. medlemskap – 850kr

TimeCenter